Systemen               

HighTech Engineering ontwikkelt en fabriceert een grote verscheidenheid aan systemen, die als proto-type of in kleine serie geproduceerd worden. U kunt hierbij denken aan automatiseringsmachines/installaties voor:

                        ·         Productie

                        ·         Assemblage

                        ·         Verpakking

                        ·         Controle

    

HighTech Engineering is hierbij actief voor diverse industrieën, waaronder de kunststofverwerkende industie. De variatie aan werkgebieden maakt het mogelijk om interessante ervaringen en ontwikkelingen te combineren. Deze kruisbestuivingen kunnen vaak zorgen voor een verrassende nieuwe kijk op de zaken. Profiteer daarom ook van onze kennis van de nieuwste techniek en ons oog voor rendement en efficiëncy. Want stilstand is achteruitgang.

                                  


Productie

Zo breed als het scala aan producten is in deze wereld, zo breed kan onze kennis zijn. De techniek om dingen te produceren – dáár gaat het ons om. We staan altijd open voor de input van onze opdrachtgevers, die hun product door en door kennen. En die kennis combineren wij met onze ervaring, grondige technische know-how én onze gezonde eerzucht om voor elk probleem een oplossing te willen bieden.

Van lokale ondernemers tot multinationals: iedereen mag rekenen op onze volledige inzet, onze innovatieve instelling, onze pragmatische aanpak en ons probleemoplossend vermogen. We koppelen een kristalhelder rendement aan uw investering!

                    Voorbeeld van een IML-installatie

HighTech Engineering is o.a. gespecialiseerd in het fabriceren van IML-installaties(patent pending) en handling systemen. Deze gestandaardiseerde installaties worden gekenmerkt door een hoge mate aan flexibiliteit, snelheid en precisie(middels servo technieken) en een uitmuntende prijs-/kwaliteitsverhouding. Daarnaast kan middels vision het product worden gecontroleerd en een door servo aangedreven stapelaar worden gestapeld. Informeer voor precieze details en uitgebreide optiemogelijkheden.


Assemblage

 

Ook voor het laten ontwerpen en bouwen van een assemblagelijn bent u bij HighTech Engineering aan het juiste adres. Zo kunnen wij een complete assemblagemachine ontwikkelen, die de diverse onderdelen half-, of volautomatisch samenvoegt tot een halffabrikaat of eindproduct.


Daarnaast kunnen we ook op het gebied van early supplier involvement onze opdrachtgevers van dienst zijn, door mee te denken tijdens de ontwikkeling van uw product over efficiënte wijzigingen of waardevolle toevoegingen.

 

                   Voorbeeld van een assemblagelijn


Verpakking

Tevens kunnen wij u helpen om uw producten zorgvuldig en snel te verpakken. Elk product is anders en vraagt om een andere behandeling. Om de ideale verpakkingsmachine te kunnen realiseren, denken we dan ook vaak mee tijdens de ontwikkeling van de verpakking zelf. Door deze geïntegreerd mee te ontwikkelen met de nieuwe machine, ontstaan extra besparingen in tijd en materiaal.
 

                   

 Controle

 

HighTech Engineering bouwt niet alleen complexe productiesystemen maar ook controle, test en meet gereedschappen voor het zowel on-line als off-line controleren, meten of testen van uw producten. De strenge wetgeving op het gebied van productaansprakelijkheid én het immense belang van de betrouwbaarheid van uw goede naam, maakt dat er veel vraag is naar nauwkeurige in-line en off-line testapparatuur.

We kunnen een scala aan technieken inzetten om te controleren op o.a. maatvoering, lekdichtheid, duurzaamheid, slijtage en gewicht. Hierbij kunnen bijvoorbeeld camerasystemen of optische sensoren in
zowel reeds bestaande als nieuw te bouwen productie-equipment worden toegepast om zo de precisiemeting te kunnen verrichten. Op deze wijze bent u ervan verzekerd dat de door u geproduceerde producten voldoen aan de gestelde criteria.


Prototype/Serie

U heeft een nieuw en innovatief idee en u zoekt een deskundige professional om u te helpen dit in realiteit om te zetten. Dan kunt u vertrouwen op onze know-how én op onze absolute geheimhouding.

We gaan samen met u op zoek naar de technische vertaalslag van uw idee, waarbij snelheid van denken en handelen van wezenlijk belang is om de time-to-market zo kort mogelijk te houden. Tegelijk zoeken we naar de meest rendabele manier van produceren.


 

U kiest voor een uitmuntende prijs/kwaliteitsverhouding, kies dan voor HighTech Engineering!

 

Overtuig uzelf en vraag de gratis en geheel vrijblijvende consult aan. Bij voorbaat dank!