Activiteiten           

Uw technische innovaties zijn van levensbelang voor uw onderneming, dit begrijpen wij als geen ander. HighTech Engineering is dan ook bijzonder flexibel als het gaat om het inzetten van kennis en capaciteit. De compactheid, hoog kennisniveau(WO/HBO), flexibiliteit en passie voor techniek maken dit mogelijk, immers de compacte organisatie en dus korte communicatielijnen zorgen ervoor dat geen kennis en informatie verloren gaat en uw opdracht de maximale aandacht krijgt. U kunt dan ook op het totaalpakket van de onderstaande activiteiten vertrouwen:

         Consultancy

         Projectmanagement

         Engineering

         Fabricage

         Paneelbouw

         Assemblage en Testing

         Inbedrijfstelling en Training

         Service

        


Consultancy

 

Wij luisteren, inventariseren en stellen vragen. Daarna komen wij met een antwoord waar u iets aan heeft. Een antwoord dat is gebaseerd op een schat aan kennis en ervaring. Hierdoor is HighTech Engineering in staat een gedegen technisch haalbaarheidsonderzoek uit te voeren en een degelijk advies te verstrekken op het gebied van productieprocessen en machineconcepten. Veelal zal dan blijken dat voor de noodzakelijke verbetering van uw concurrentiepositie vaak met relatief eenvoudige ingrepen een aantrekkelijke capaciteitsverhoging, kostenverlaging en/of rendementsverbetering gerealiseerd kan worden.

    


Projectmanagement

 

Iedere opdrachtgever is verzekerd van de persoonlijke begeleiding door een projectmanager. Deze coŲrdineert het gehele traject, zorgt voor soepele communicatie, bewaakt de kwaliteit, het budget en de planning. Hij is het aanspreekpunt voor alle kennisdisciplines(=consulting, bedrijfsbureau, engineering, fabricage, assemblage, testing, inbedrijfname, training en service). De projectmanager is tevens de efficiŽnte schakel tussen uw productkennis en onze expertise op het gebied van machinebouw.

 

De projectmanager zorgt dat u alle relevante informatie ontvangt, zodat u op doeltreffende wijze het totaaloverzicht houdt. In cruciale stadia zullen de contacten intensief zijn, omdat elke machine exact moet functioneren volgens de specifieke wensen en eisen van onze opdrachtgever.

 

Hoe belangrijk de keuze van een partner is, blijkt maar al te vaak achteraf. HighTech Engineering zal u hierin niet teleurstellen! Wij kunnen uw project, groot of klein, volledig uitvoeren vanaf specificatie tot aan de inbedrijfname en daarna. Een goede communicatie, kwaliteit, levertijd en service blijven hierbij de belangrijkste criteria, maar uiteraard verliest HighTech Engineering ook de kosten niet uit het oog. 


 

Engineering

 

 • Constructie: de ontwerpers/constructeurs bij HighTech Engineering maken gebruik van moderne CAD ontwerpsystemen. In het projectoverleg wordt het ontwerp steeds geŽvalueerd en getoetst aan de technische specificaties welke met de opdrachtgever zijn bepaald. Wij leveren een compleet pakket technische documentatie aan de hand waarvan een machine of apparaat kan worden gebouwd en onderhouden conform de CE machinerichtlijnen.

          

 • Besturing: binnen de discipline besturingstechniek is een brede kennis van meerdere merken(o.a. Omron, Siemens, Festo, SMC..) beschikbaar op het gebied van applicaties voor de speciaalmachinebouw en automatiseringsinstallaties. De specifieke kennis berust dan o.a. op het gebied van sensoren, actuatoren, programmeeromgevingen en besturingsmiddelen, zoals High-end:
  • PC en PLC besturingen;
  • HMI / SCADA (touch panel, functietoets terminals, PCÖ);
  • Motion control (servo, frequentieregelaars, step controlÖ);
  • IndustriŽle netwerken(Profibus, devicenetÖ.);
  • Vision;
  • .....

  


Fabricage

De fabricage van de specifieke machineonderdelen wordt bijna volledig in eigen beheer uitgevoerd. Alleen zeer exclusieve specials worden gefabriceerd door machinefabrieken binnen het HighTech Engineering-netwerk. Door deze werkwijze kan HighTech Engineering zeer concurrerende machineonderdelen realiseren, met een maximale flexibiliteit in productietechniek en capaciteit.  

 


 

Paneelbouw

 

Ook kent HighTech Engineering haar eigen paneelbouwafdeling, waar u zelf kunt bepalen welke componentmerken u wilt toepassen.  

          


 

Assemblage en Testing

 

De assemblage en het testen van het mechanische en elektrische gedeelte van de machine/installatie vindt plaats in onze modern ingerichte assemblageruimte. Alle benodigde faciliteiten zoals meetmiddelen, gereedschappen en verspaningsmachines staan hierbij ter beschikking aan de mechatronica-specialist. Hier wordt werktuigbouw, elektro- en besturingstechniek geÔntegreerd tot een HighTech totaaloplossing.

     


 

Inbedrijfstelling en Training

 

Nadat de complete installatie geassembleerd en getest is, wordt de installatie bij de opdrachgever geplaatst en in gebruik genomen. De operators krijgen vervolgens een cursus aangeboden waar de gehele machine/installatie middels de handleiding in detail wordt doorgenomen, zodat alle benodigde instructies duidelijk zijn en feilloos met de bediening kan worden omgegaan. Wanneer de opdrachtgever dit wenst kunnen zelfs complete meerdaagse cursussen worden gegeven over verschillende disciplines van de industriŽle automatisering.


Service

 

HighTech Engineering hanteert het principe; 'U draait; wij draaien'. Hiervan getuigt onder meer onze 24-uurs service. Een goede service is belangrijk voor de continuÔteit van uw productie en HighTech Engineering is dan ook alleen tevreden als u tevreden bent.

 

Standaard hebben al onze installaties dan ook een veilige modem verbinding, zodat direct op afstand in uw automatiseringsinstallatie kan worden gekeken en dus direct een oplossing kan worden gevonden, 24 uur per dag!

      

Ons service nummer = 0610656456


U kiest voor een uitmuntende prijs/kwaliteitsverhouding, kies dan voor HighTech Engineering!

 

Overtuig uzelf en vraag de gratis en geheel vrijblijvende consult aan. Bij voorbaat dank!